Zoek
Sluit dit zoekvak.

Personaliseer je herbruikbare bekers en glazen!

Bij Circulware introduceren we met enthousiasme In-Mould Labeling (IML), een geavanceerde technologie die de standaard zet voor duurzame productpersonalisatie. Met IML voegen we een unieke, visuele dimensie toe aan jouw CirculCup en CirculGlass, waarbij personalisatie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Wat is In-Mould Labeling?

IML is een proces waarbij een voorbedrukt label tijdens de productie wordt samengevoegd met het kunststofmateriaal van het product. Deze integratie resulteert in een duurzame, naadloze afwerking. Het biedt niet alleen esthetische voordelen, zoals levendige kleuren en heldere designs, maar verhoogt ook de functionaliteit door een krasvaste en waterbestendige afwerking.

Toepassingen bij Circulware

Bij Circulware zetten we IML in om jouw herbruikbare producten een persoonlijk tintje te geven. Of je nu kiest voor een bedrijfslogo of een uniek design, met IML is alles mogelijk. Deze techniek is bijzonder geschikt voor klanten die hun merk duurzaam willen profileren, of hun missie duidelijk willen communiceren. Onze CirculCup en CirculGlass worden hiermee niet alleen een weerspiegeling van jouw stijl, maar ook van je milieubewustzijn.

Ontwerpopties en Offertes

De ontwerpopties met IML zijn bijna onbegrensd. We bieden een breed scala aan kleuren en patronen om je CirculCup of CirculGlass te personaliseren. Vraag een offerte aan, ons team helpt je graag verder.

Ontdek de vele mogelijkheden van Circulware en maak vandaag nog jouw keuze voor een milieuvriendelijk en gepersonaliseerd alternatief voor wegwerpplastic.

Dit kun je ook lezen

Wat misschien ook interessant is voor je om te lezen.

Personaliseer je herbruikbare bekers en glazen!

De tijd tikt! Vanaf 2024 gelden er nieuwe regels met betrekking tot wegwerpplastics.

De wereld van wegwerpplastics ondergaat een

Catalogus aanvragen.